Orange Babies aan het feest in Sint-Michielsgestel

Orange Babies aan het feest in Sint-Michielsgestel

De GP Groenendaal in Sint-Michielsgestel is traditiegetrouw een cross waar de renners van het Orange Babies Cycling Team goed voor de dag komen en daar vormde de editie van dit jaar geen uitzondering op. Zowel bij de mannen als de vrouwen werd er gewonnen.

Bij de mannen werd het gehele podium gevuld door renners van Parkhotel Valkenburg-Destil-Orange Babies. Stan Godrie reed naar de winst. "Na een snelle start van Maik heb ik proberen dit tempo door te trekken. Het was een technisch en heel snel parcours. Ik kon een gaatje slaan en wist die de gehele wedstrijd kunnen vasthouden. Ik ben blij met de overwinning en het was mooi om te zien dat de ploeg zo sterk was en het podium mooi gevuld was."  Kyle Agterberg werd tweede, Maik van der Heijden derde.


Puck Pieterse liet de benen spreken in Sint-Michielsgestel. "Ik had een kopstart en heb die positie niet meer afgestaan. Op naar volgende week" zegt ze verwijzend naar het NK in Rucphen. Met Veerle Goossens en Maaike de Heij nam de Europees kampioene bij de junior-vrouwen plaats op het podium.