Agterberg en Pieterse heersen in Amersfoort

Agterberg en Pieterse heersen in Amersfoort

Winst voor het Orange Babies Cycling Team vandaag in Amersfoort. Bij de mannen won Kyle Agteberg (foto) van Parkhotel Valkenburg-Destil-Orange Babies.

 

"Ik had het nieuwe rondje niet verkend, dus ik heb eerst gewoon met de anderen meegereden om zo de goede lijnen te kunnen kiezen. Vervolgens sloeg ik met Kelvin Bakx een kleine kloof. Ik kon op twee ronden voor het einde even gas geven en zo weg rijden. Ik won voor de derde keer op rij." 


Puck Pieterse won in het shirt van ZZPR.nl-Orange Babies de vrouwenwedstrijd. "Ik had een goede start en kon snel mijn eigen tempo vinden. Vervolgens was het een kwestie van goed doorrijden en zo kwam ik als eerste over de streep."

 

Pieterse ging als beste juniore het podium op, Britt Jochems boekte de overwinning bij de elite-vrouwen. Maaike de Heij (tweede) en Jeanne Korevaar (derde) stonden ook op het ereschavot.

Erik Dekker won bij de masters, David Haverdings bij de nieuwelingen, Job Boontjes bij de junioren, Nienke Vinke bij de nieuuweling-meisjes en Raymond van de Kruisweg bij de amateurs/sportklasse.