GOW Ten Tusscher-competitie was succesvol

GOW Ten Tusscher-competitie was succesvol

Na twaalf wedstrijden is dit weekend de Fietsenwinkel Ten Tusscher competitie in Aalten afgesloten. De diverse klassementen zijn opgemaakt en de organisatie kijkt terug op goed bezochte wedstrijden in de Gelderse Achterhoek en Overijssel. Met een gemiddelde van 204 deelnemers is te zeggen dat het veldrijden in Oost Nederland in de lift zit. Naast de regionale wedstrijden organiseerde de GOW ism AWV de Zwaluwen in Wierden een nationale veldrit. 

 
De slotwedstrijd in Aalten leverde bij de amateurs-elite-beloften een dag overwinning op voor Monkeytown renner Joey van Rhee die amateur Atse ten Brinke (Lichtenvoorde) en Kanjers voor Kanjers coureur Yannick Vrielink voor bleef. Steven Lammertink werd vierde en oud Aaltenaar Bas van Dalen vijfde. 
 
 

Het eindklassement bij de elite-beloften en amateurs werd gewonnen door amateur Rick Seele die de elite renners Bart Schipper en Joey van Rhee achter zich liet. Bij de vrouwen was Zwaluw renster Sanne Prins de sterkste zij liet Ilse Pluimers en Lisanne Roelof achter zich. 

Bij de junioren ging de eindwinst naar Rick Pluimers (Enter) die negen van de twaalf wedstrijden op zijn naam schreef. Hij liet Niels Bakker en Daan Hopster voor. 
 
Eindwinsten in de overige categorieën:
Nieuwelingen: Juri Kranenburg 
Masters 40 plus:  Iwan te Brake
Masters 50 plus: Riny Pleij
Jeugd 1: Ralf Averesch
Jeugd 2: Joost Spijker
Jeugd 3: Rocco Meenhuis