ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies heerst in Moergestel

ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies heerst in Moergestel

ZZPR.nl-HanClean Orange Babies wist de nationale veldrit van Moergestel te domineren. Twan van den Brand won de wedstrijd bij de elite/beloften en Inge van der Heijden zegevierde bij de vrouwen.

 

"Het was een koude wedstrijd. Maik van der Heijden had kopstart en liet mij voor de eerste bocht voorbij gaan. Daarna heb ik helemaal mijn eigen wedstrijd gereden. Na halfweg koers begon ik het koud te krijgen doordat de sneeuw was gaan dooien. De laatste ronden was het afzien, maar ik kon toch winnen" zei Van der Brand na afloop.  Hij kreeg Roel van der Stegen (tweede) en Erik Boer mee op het podium.


Inge Vd Heijden won de wedstrijd in Moergestel bij de vrouwen. "En dat terwijl ik had zitten slapen met de start en pas rond plek zes, zeven weg was. Ik kon meteen opschuiven. In de laatste ronde reed ik weg en kon ik winnen." Suzanne Meistrok werd tweede, Maaike de Heij derde.

 

Het podium bij de junioren bestond helemaal uit renners van de ploeg van Frank Groenendaal.

Bart Artz won voor Ryan Kamp en Noah Vreeswijk.

Bij de junior-vrouwen won Femke Gerritse, bij de nieuweling-meisjes Puck Pieterse, bij de nieuwelingen Salvador Alvardo, bij de masters Micha de Vries en bij de sportklasse Raymond van de Kruisweg.