Nieuwenhuis en Brand winnen in Dordrecht

Nieuwenhuis en Brand winnen in Dordrecht

Rabobank was goed vertegenwoordigd op de podia van de nationale cross in Dordrecht vandaag. Joris Nieuwenhuis won deze wedstrijd bij de elite/beloften, Lucinda Brand was de beste bij de vrouwen.

Nieuwenhuis trof op het eindpodium twee ploeggenoten van het Rabo Dev Team aan: Sieben Wouters (tweede) en Maik van der Heijden (derde). Bij de vrouwen was Lucinda Brand haar ploeggenote Yara Kastelijn van Rabo-Liv te snel af. De jonge Ceylin del Carmen Alvarado werd derde."Het was een snel parcours, waar ik uiteraard veel voordeel bij had met mijn snelheid van het wegseizoen. Maar het liep ook heel lekker. Leuk om te winnen, maar pas volgende week in Gieten weet ik waar ik echt sta." zei Lucinda Brand.


Bij de junioren won Thymen Arensman voor Tomas Kopecky en Bart Artz. Bij de masters 40+ Edwin Raats voor Micha de Vries en Erik Dekker. Bij de junior-vrouwen won Inge van der Heijden voor Manon Bakker en Susanne Meistrok, bij de amateurs/sportklasse Yannick Runhart voor Jordy Beuker en Koen Weijers.