Van Paassen met eigen sponsors veld in

Van Paassen met eigen sponsors veld in

Veldrijdster Sanne van Paassen is dit seizoen onder de noemer Team Bioteaful actief in de crossen. De 26-jarige Brabantse heeft in Belasting Adviesgroep Asten, Mise en Place en Specialized drie hoofdsponsors gevonden.Het laatstgenoemde fietsenmerk steunde haar ook al bij het Boels-Dolmans Cycling Team.

 


“De naam Bioteaful heeft ermee te maken dat topsport niet alleen hard fietsen is”, aldus Van Paassen. “Er komt veel meer bij kijken. Als je niet lekker in je vel zit en niet de goede brandstof tot je neemt, zal je geen topprestaties neerzetten.” Van Paassen begint haar seizoen woensdag 16 september in de wereldbeker veldrit in Las Vegas.

Na een lange periode van blessureleed keerde Van Paassen tijdens de vorige winter terug in competitie. Nu heeft ze weer de ambitie om van voren mee te strijden. “Wat ik in Las Vegas kan verwachten is lastig te beantwoorden. Ik heb geen idee hoe mijn conditie op dit moment is ten opzichte van mijn concurrenten. Maar het belangrijkste is dat ik me fit voel en gretig ben. In januari wil ik goed zijn. Dan zijn de kampioenschappen en dat is de maand waarin het moet gebeuren.”